WIE ZIJN WIJ.

Hartelijk welkom op onze website. We stellen het zeer op prijs dat u op deze wijze kennis wilt maken met Auto Jetten. Ons bedrijf behoort meer dan 120 jaar tot de aangeboden autobedrijven van de regio en is sinds 1926 dealer van General Motors en Opel. Onze werkwijze kan dus bogen op een lange traditie en ervaring: ons verleden vormt een solide basis voor de toekomst waarin enthousiaste klanten wat ons betreft centraal staan. Jetten is zowel dealer voor Opel personenwagens als voor de succesvolle Opel bedrijfswagenlijn.

Sinds medio 2005 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie om u een betere service te kunnen bieden. Komende vanaf de afrit Cuijk aan de A73 en gelegen aan de handige invalsweg van Cuijk is ons nieuwe bedrijf zeer eenvoudig voor u bereikbaar. U zult aangenaam verrast zijn door de prettige en persoonlijke sfeer, de verrassende showroom en buitenpresentatie en de unieke opzet en inrichting van onze werkplaats.

Vanaf 2014 is Auto Jetten niet alleen voor Cuijk en Grave, maar ook voor de gemeenten Boxmeer, St. Anthonis en Gennep is de officiële Opeldealer geworden. In 2016 werd het uiterlijk en de inrichting van ons dealerbedrijf verbouwd naar de modernste Opel-richtlijnen.

We hopen dat uw bezoek aan deze website voor u aanleiding zal zijn om binnenkort een bezoek te brengen aan Auto Jetten Cuijk.

Natuurlijk staat voor u een gastvrij kopje koffie klaar.

Graag tot ziens bij Jetten

Dick Jetten