Acquire

De nieuwe Opel Movano

Altijd de beste keuze

Met de nieuwe Movano voltooien we de vernieuwing van onze bedrijfwagens, inclusief elektrische modellen voor het hele gamma. De Movano biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, met meer varianten dan ooit en een stijlvol, robuust design. De enorme, praktische laadruimte en geavanceerde assistentiesystemen zorgen voor maximale productiviteit, terwijl de gebruikskosten dalen. En de grootste doorbraak: alle uitvoeringen zijn nu ook beschikbaar met 100% elektrische aandrijving!

LAADRUIMTE /

Wat je ook nodig hebt om je werk te doen, de Opel Movano is er klaar voor. Met een laadvolume tot 17 m3 en een maximaal laadvermogen tot 2,1 ton, bij een maximaal voertuiggewicht tot 4,0 ton, is hij gemaakt voor maximale productiviteit en efficiëntie. Daarbij valt hij op door een zeer stabiele wegligging en geweldige rijeigenschappen. De laadruimte is bovendien flexibel te gebruiken, zodat je in elke situatie over een veilige, praktische werkruimte beschikt.

VEELZIJDIGHEID /

Het ene bedrijf is het andere niet en elke werkdag is weer anders. Maar dankzij zijn veelzijdigheid en de enorme keuze uit varianten staat de nieuwe Opel Movano altijd voor je klaar. De Movano is beschikbaar in vier lengtes en drie hoogtes. Naast de gesloten bestelwagen met standaard of dubbele cabine, is hij beschikbaar als chassiscabine met standaard of dubbele cabine en als platform-cabine. Daarnaast is hij de ideale basis voor een brede reeks gespecialiseerde ombouwingen, zoals kippers, drop-sides en campers. Zo biedt de nieuwe Movano het perfecte antwoord op elke vraag.

INTERIEUR /

De nieuwe Movano heeft niet alleen vanbuiten een nieuwe look gekregen, zodat je bedrijf altijd perfect voor de dag komt. Ook het ruime, functionele interieur is voorzien van stijlvolle en praktische details om je comfort te vergroten. De Movano is een veelzijdig mobiel kantoor, met de geavanceerde connectiviteit van OpelConnect. Voorin is plaats voor drie personen en in de uitvoering met dubbele cabine achterin nog vier. Innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zoals de automatische noodrem, dodehoek-waarschuwing, aanhanger-assistent en Lane Departure Warning, maken elke rit ontspannen en minder vermoeiend.