ARTIKEL DAGBLAD DE GELDERLANDER

'electrisch rijden in stroomversnelling'

 

In een interview met Dagblad De Gelderlander geeft Dick Jetten zijn visie op heden, verleden en toekomst van zijn (bijna) 125-jarig bedrijf..

  

UITBREIDING SERVICE

Auto Jetten Cuijk is nu ook aangesloten bij het Euroreparservice-concept van PSA. De serviceverlening van het Opeldealerschap wordt daardoor verbreed met volledig service en onderhoud voor andere merken. Auto Jetten heeft met Eurorepar rechtstreeks toegang tot ongelimiteerde technische informatie van alle merken. Bovendien kan Jetten daarmee ook onderdelen hiervan leveren met een garantie van maar liefst 2 jaar. 

Dick Jetten: "Wij komen met deze uitbreiding van onze serviceverlening tegemoet aan vele vragen van onze klanten die binnen hun familie ook andere automerken hebben, en graag willen terugvallen op onze vertrouwde en professionele service-verlening. Bovendien willen wij als dealerbedrijf inspringen op het vertrek van andere dealerbedrijven in het land van Cuijk. Op Auto Jetten kan iedereen blijven rekenen..!

Maak nu direct een afspraak: 

https://www.eurorepar.nl/garage-eurorepar-car-service-jetten-cuijk-cuijk-10024.html

DE NIEUWE MOKKA, NU OOK 100% ELECTRISCH

De nieuwe Mokka is gearriveerd, nu ook verkrijgbaar als 100% electrisch. Maak snel een afspraak om kennis te komen maken met deze innovatieve auto en ervaar de fantastische rij-eigenschappen tijdens een proefrit.

NIEUWE VIVARO'S VOOR VENTIMON INSTALLATIEBEDRIJVEN

Opnieuw heeft Ventimon haar wagenpark uitgebreid met nieuwe Vivaro's;

Ventimon Technische Installatiebedrijven onderscheidt zich door vakmanschap, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. Al meer dan veertig jaar hebben zij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Hun gedreven specialisten zetten graag een stapje extra. En dat werpt zijn vruchten af! Van een bescheiden familiebedrijf zijn zij uitgegroeid tot een middelgroot Uneto-VNI-installatiebedrijf met als opdrachtgevers: projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, VVE’s en particulieren.Ventimon Technische Installatiebedrijven is verdeeld in twee vakgebieden:Installatiebedrijf Ventimon en Elektrotechnisch bedrijf Ventimon.

Wij feliciteren Heino Smits en zijn team met deze auto's en danken hen voor het opnieuw in ons gestelde vertrouwen !

 

Opel bedrijfswagens: mooi werk !

 

BETERE SERVICE VOOR OPSLAG EN BEHEER WINTERBANDEN

In januari zijn wij een samenwerking met Kees van Gent Banden te Wijchen aangegaan voor het beheer en opslag van de winter- en zomerwielen. Dit leidt tot een aanzienlijk betere service voor onze klanten. 

Voortaan worden de wielensets volledig gewassen en gereinigd, de verzekerings-voorwaarden zijn verbeterd en ook de logistiek en informatie. Onze wielensets worden aangesloten bij Dealer Banden Beheer wat het inplannen van de wielenwissels aanzienlijk overzichtelijker maakt. Bovendien kunnen we onze klanten tijdig informeren indien een advies voor het vernieuwen gewenst is.

 

Op de foto: Joost Krowinkel, de eigenaar van Kees van Gent Banden (L) en Dick Jetten

 

AUTO JETTEN EN DE LOCK-DOWN

 

Tijdens de Lock-down periode is onze showroom op afspraak voor u geopend. Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen in acht zodat uw bezoek op een ontspannen en prettige wijze verloopt. Onze digitale showroom is uiteraard 24/7 bereikbaar. Wij kunnen u desgewenst telefonisch, via de Whatsapp-functie op deze website of met video-bellen te woord staan.

 

De WERKPLAATS is dagelijks (ma-vrij) geopend van 8.00 tot 16.45 uur, onze werkplaatsreceptie tot 17.30

Het onderdelenmagazijn kunt u via e-mail bestellingen@autojetten.nl

Onze 24-uurs service blijft gewoon bereikbaar

SPYKER KEERT NA 100 JAAR TERUG IN GENNEP

Opnieuw is Autobedrijf Jetten betrokken bij deze unieke gebeurtenis, net als in 1920.

Gennep News maakte een prachtig filmverslag van de revival van de Spyker Recorddit die vrijdag 27 november werd verreden. 100 jaar geleden, in 1920, ondernam het roemruchte Nederlandse automerk Spyker een geslaagde recordpoging van een non-stop rit van 30.000 kilometer. Dat werd verreden over het traject Nijmegen - Gennep - Sittard vv. 2x daags werd dit traject retour gereden. Tijd voor een revival! Tijdens de rit die op 27 november 1920 werd gereden de Spyker C4 ook Gennep aan waar, net als 100 jaar geleden, de equipe werd gehuldigd met een bloemenkrans. Destijds door de Gennepse garagehouder Dries Jetten, nu door diens achterkleinzoon, Dick Jetten

Jetten leverancier Opel rolstoelauto's

 

Auto Jetten Cuijk is een partner van Freedom Auto-aanpassingen en vanuit deze samenwerking aanbieding voor Opel Rolstoelauto's op basis van Opel Combo en Zafira Life. Lees onderstaand meer over de specifieke voordelen van de 'Freeedom Van'. Bekijk ook onderstaande film waarin u het hoogwaardig productieproces kunt volgen van de Opel Freedom Van. In de video kunt u het hoogwaardige productieproces volgen van de Opel Freedom-Van.

 

Bekijk op onze site een interessante video over deze unieke applicatie:

https://www.autojetten.nl/ons-bedrijf/opel-rolstoel-autos/

DE VIVARO IRMSCHER SPORT IS GEARRIVEERD 

Nieuw bij Auto Jetten de Vivaro Irmscher Sport dubbele cabine. Wat een auto is dat! Benieuwd wat deze exclusieve Vivaro te bieden heeft? Kom snel kennismaken ...! 

Of kijk alvast op https://www.opel.nl/apps/News/Opelminded/opel-vivaro-irmscher-sport.aspx

 

.

Investeren in veiligheid!

Wij hebben een AED geïnstalleerd bij ons bedrijf welke 24/7 beschikbaar én bereikbaar is. Zo dragen wij ons steentje bij aan de veiligheid van onze woonomgeving en die van onze klanten en medewerkers in ons bedrijf.Wij hebben ons aangesloten bij het netwerk van AED's in de Cuijkse wijk Heeswijkse Kampen waar wij onderdeel van uitmaken.