Acquire
DE VIVARO IRMSCHER SPORT IS GEARRIVEERD 

Nieuw bij Auto Jetten de Vivaro Irmscher Sport dubbele cabine. Wat een auto is dat! Benieuwd wat deze exclusieve Vivaro te bieden heeft? Kom snel kennismaken ...! 

Of kijk alvast op https://www.opel.nl/apps/News/Opelminded/opel-vivaro-irmscher-sport.aspx

 

.

BEZOEK NU ONZE SPECIALE BUITENSHOWROOM volledig veilig kunt u zich oriënteren op onze opel occasions, aanbiedingen nieuwe opels en het laatste NIEUWs op het gebied van bedrijfswagens. 

ONS BEDRIJF EN CORONA ...

 

Ook in de ruimte waarin we zijn aanbeland, staan ​​wij voor u klaar.

Onze werkplaats, onderdelenverkoop en showroom zijn normaal voor u geopend. Uiteraard nemen wij de nodige maatregelen in lijn met het advies van de RIVM zodat u kunt rekenen op een veilig bezoek aan ons bedrijf. 

Indien u op dit vlak specifieke wensen heeft, aarzelt u niet om even contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst!

Investeren in veiligheid!

Wij hebben een AED geïnstalleerd bij ons bedrijf welke 24/7 beschikbaar én bereikbaar is. Zo dragen wij ons steentje bij aan de veiligheid van onze woonomgeving en die van onze klanten en medewerkers in ons bedrijf.Wij hebben ons aangesloten bij het netwerk van AED's in de Cuijkse wijk Heeswijkse Kampen waar wij onderdeel van uitmaken.