Jetten actueel.

 

VLAGGENSCHIP OPEL AANGEMEERD IN CUIJK !

 

Eind mei arriveerde bij Auto Jetten Cuijk het nieuwe vlaggenschip van Opel, de Insignia Grandsport. Een auto waar reikhalzend naar is uitgekeken.

“We zijn er ontzettend trots op” aldus Dick Jetten “deze auto ziet er heel erg mooi uit, staat goed op zijn wielen, heeft een prachtig design en afwerkingsniveau en rijdt ook nog eens verbluffend goed. Zodra je plaatsneemt in deze auto merk je dat Opel een meesterstukje op de weg heeft gezet. De zitpositie, de gebruikte materialen, de vormgeving van het interieur: het maakt je allemaal enthousiast.”

Over enkele weken wordt ook de ruime Insignia Sportstourer bij Jetten verwacht. “Opel komt dit jaar met maar liefst 7 nieuwe modellen op de markt, dat is een ongekende prestatie. Deze zomer komt bijvoorbeeld ook nog eens de nieuwe Crossland uit, de opvolger van de Meriva. Maar nu is het eerst de beurt aan ons paradepaardje” aldus Opel Jetten

JETTEN START SAMENWERKING MET MAKE A WISH

 

Een nieuwe Opel Karl voor slechts € 7,50 !

Dat kan, want vanaf 1 april start de WENSLOTERIJ.NL van Make-A-Wish Nederland ! U maakt daarbij grote kans om deze Karl te winnen en ook nog eens het uitstekende werk van Make A Wish te steunen.
Ga nu naar www.wensloterij.nl en doe mee ! Jetten Opel zet heel graag haar schouders onder dit mooie project!

 

 

OPEL KARL VOOR STICHTING VPTZ

De Stichting Vrijwilligers Palliatieve Zorg Land van Cuijk heeft sinds kort de beschikking gekregen over een nieuwe Opel Karl. Deze auto wordt door de coordinatoren van de stichting gebruikt, en is gesponsord door Jetten Opel, in samenwerking met begrafenisonderneming Schrijen en de Industriële Kring .

 

Oud rally-kampioenen op Opel bij Auto Jetten

In september 2016 werd een bijzonder evenement georganiseerd bij Jetten, in het kader van de 50e verjaardag van de roemruchte Kadett B Rallye. Auto Jetten heeft destijds een rol gespeeld bij de ontwikkeling van deze auto. Dries Jetten prepareerde in opdracht van de Opelfabriek een Kadett voor de Rallye Monte Carlo van 1966.
Deze auto werd vervolgens klassewinnaar en vormde de aanleiding om de Kadett Rallye in productie te nemen.
Tijdens het evenement waren een aantal oud rallykampioenen op Opel aanwezig, op zichzelf al een unieke gebeurtenis.
Bij een originele Kadett B Rallye Coupé poseren, vlnr Man Bergsteyn, Jan van der Marel, Dries Jetten, André Jetten en Bert Dolk.

 

De nieuwe Mokka X is gearriveerd !

De nieuwe Mokka X én de nieuwe Zafira Tourer zijn nu bij Auto Jetten te bezichtigen !

 

Beste Opelverkoper bij Auto Jetten

We hebben een van de beste verkopers van de Opel-organisatie in ons midden!
In het 'Beat the best' programma van Opel Nederland is onze Geert Jansen een van de toppers van Nederland. Wij werden door Opel getraceerd met een exclusief bezoek van de Opel IJskar .
Ons hele team liet het zich prima smaken...

 

1926 – 2016: Jetten 90 jaar Opeldealer !

2016 zal een markant jaar worden voor Auto Jetten. Want er zal op verschillende manieren aandacht besteed worden aan het gegeven dat het dit jaar maar liefst 90 jaar geleden is dat Jetten GM / Opeldealer geworden is. Daarmee behoort Jetten tot de oudste Opeldealers van Nederland.

 

De nieuwe Astra is binnen !

We zijn bijzonder trots op onze nieuwste aanwinst: de New Astra heeft zijn entree gemaakt bij Auto Jetten. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met de talrijke innovaties die deze Opel te bieden heeft !

 

Jetten Opel vanaf 2014 regiodealer

Met ingang van medio 2014 is Auto Jetten door Opel Nederland aangewezen als regiodealer voor het Land van Cuijk én Noord Limburg.
Dat betekent dat aan het bestaande gebied van Jetten (Gemeenten Cuijk, Mill en Grave) de gemeenten Boxmeer, St. Anthonis en Gennep zijn toegevoegd. De belangrijkste reden hiervoor is dat ons bedrijf de laatste jaren aanzienlijk heeft geïnvesteerd in ondermeer een nieuwe lokatie, de uitrusting en equipment en de professionalisering van de organisatie. Daardoor is Jetten in staat de ontwikkelingen van Opel op het gebied van productvernieuwing en innovatie volledig bij te benen.