Opel Classic

Wij zijn trots op de relatie met General Motors die al dateert van 1926. Onze betrokkenheid met het merk Opel is dan ook bijzonder groot en kent een lange traditie. Zo hebben Dries en zijn vader Piet Jetten talloze Opel-successen op hun naam bijgeschreven in de (internationale) rallysport zoals de roemruchte Tulpenrally.

Auto Jetten beheert tegenwoordig een interessante collectie Opels uit een recent tot ver verleden.

Enkele bijzondere types uit deze Opel Classic collectie zijn twee 4/14PS types Laubfrosch uit 1925, een Opel Kapitän Cabriolet uit 1939, een Rekord Spint Coupé uit 1968, enkele Opel GT’s met ondermeer een uiterst zeldzame 1100 motor, de Kadett B Coupé Rally en de Kadett C Coupé GT/E uit de ‘1000-serie’. Ook de Opel Speedster is onderdeel van de collectie. De Opel Classic-collectie bestaat momenteel uit 14 auto’s.

Regelmatig worden deze auto’s uit deze collectie tentoongesteld in de showroom, of doen hun opwachting tijdens de rit- en rallysport.

Jetten Opel is reeds jaren gastheer voor de Historische Opel Club Nederland. Graag verwijzen wij u naar de site van deze club voor liefhebbers van klassieke Opels; www.opelclub.nl

Kortom: Auto Jetten is een Opeldealer waar we de passie voor de rijke historie van ons merk graag met u delen!

Vele bezitters van Opel klassiekers hebben dan ook de zorg van hun auto toevertrouwd aan de vakkundige handen van

 

Jetten: autovakmensen sinds 1898.