✔ ONLINE AFSPRAAK PLANNEN

✔ OPEL ERKEND SCHADEHERSTEL

✔ ORIGINELE ONDERDELEN

OPEL ONDERHOUD. Lekker duidelijk en geen verrassingen achteraf.

Met Opel Onderhoud weet u altijd precies waar u aan toe bent. Echt, altijd! We laten u vooraf weten wat we in de werkplaats gaan doen. Ook als de monteur extra werk tegenkomt. En nee, daarvoor hoeft u niet bij ons in de wachtruimte plaats te nemen. U kunt met de monteur meekijken, gewoon vanaf uw mobiel. Zo weet u precies om welke onderdelen het gaat en kunt u in overleg met de monteur bepalen of u het wilt laten vervangen of repareren. U bepaalt!

Lees meer

The Big Event komt er weer aan!
Profiteer van 21 t/m 26 september van € 2.000 extra inruilwaarde en ontvang een gratis tank- of laadpas t.w.v. € 500! De extra inruilwaarde kunt u echt aan alles besteden. Zo ook voor het onderhoud van uw Opel of bij het afsluiten van en Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement!

Profiteer nu

TIJD VOOR ONDERHOUD? KIES DIRECT EEN GEWENSTE OPTIE

Wie beter dan onze medewerkers kunnen uw Opel onderhouden? Laat uw Opel door ons controleren, onderhouden en/of repareren en krijg op alle aspecten het allerbeste! De allerbeste kwaliteit. De allerbeste zorg. Én de allerbeste afspraken. Maximale service en kwaliteit voor u én uw Opel!

METEEN EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Wilt u meteen een afspraak inplannen? Dat is geen probleem!
Maak direct online een werkplaatsafspraak.

Neemt u liever contact op met een van onze Opel medewerkers? Ook dit is mogelijk.